Even voorstellen: Nieuwe medewerker Lars Zandbelt

Per 1 september is Lars Zandbelt bij ons begonnen als junior adviseur Milieu en Ruimtelijke Ontwikkeling. Hij zal werkzaam zijn op onze kantoren in Lichtenvoorde en Tubbergen.

Lars is 23 jaar oud en woont in Lettele. Afgelopen zomer is hij afgestudeerd in Dronten aan de opleiding Dier- en veehouderij. Lars begon in Dronten nadat hij zijn MBO opleiding Dier- en Veehouderij had afgrond op de Landstede in Raalte.

Hij wilde meer verdieping in de agrarische sector en heeft mede om deze reden gekozen voor het HBO. In het vierde jaar heeft hij gekozen voor de minoren ‘Top Bedrijfsadviseur’ en ‘Landelijk en Agrarisch Vastgoed’. Na afronding van de minoren is hij een half jaar bezig geweest met het schrijven van zijn scriptie over de stikstofefficiëntie van de Jersey koe in vergelijking met die van de Holstein koe.

Sinds kleins af aan is Lars veel te vinden op de melkveebedrijven van zijn ooms. Daarnaast is hij sinds zijn 14e actief als melker en werkt hij op verschillende veehouderijen, vooral in het melkvee. Zijn interesse heeft altijd bij de fokkerij gelegen, echter na het volgen van een minor (met de hierbij horende stage) kwam Lars erachter dat het werk als fokkerijadviseur niet was wat hij ervan verwachtte. Toen hij tijdens dezelfde minor een gastles kreeg van VanWestreenen wekte dit meteen zijn interesse, de combinatie van kantoorwerk met klantcontact was vooral hetgeen wat hem aansprak.

Inmiddels is hij per 1 september in dienst getreden als junior adviseur Milieu en Ruimtelijke Ontwikkeling.

Contact

Meer nieuws