Over VanWestreenen

ONAFHANKELIJK  |  INTEGRAAL  |  ONTZORGEN  |  MARKTKENNIS   | BETROKKEN  |  KWALITEIT

VanWestreenen kiest in haar werkwijze altijd voor een integrale aanpak. De bouwkundige, juridische, ruimtelijke en milieu aspecten van uw project vormen namelijk één geheel met uw bedrijfsvoering. Onze kennis van uw sector, gecombineerd met de vakinhoudelijke kennis en netwerk op het gebied van vergunningen, maakt ons uniek en maakt het voor u mogelijk dat uw project en bedrijf in alle opzichten klopt. Onze directie werkt mee als adviseur en de bedrijfsstructuur en -cultuur is informeel. Samen klaren we de klus bij de klant!

We laten ons op onze beurt adviseren door onze Raad van Advies, die gevormd wordt door ervaren mensen met kennis van bedrijfsleven, overheid en politiek. Zo voorkomen we kokervisie en houden we elkaar scherp.

Locatie Lunteren

Locatie Tubbergen & Lichtenvoorde

VanWestreenen groeit door!

Wij bieden, vanwege toenemende werkzaamheden voor onze klanten, mooie banen binnen een groeiend en enthousiast team van adviseurs en specialisten met een mentaliteit van aanpakken.

Vergaderruimte huren

Bent u op zoek naar een rustige vergaderruimte midden in het buitengebied? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Op de bovenverdieping van ons nieuwe kantoorpand in Lunteren beschikken wij over een ruime vergaderzaal met capaciteit voor maximaal 50 personen. Klik hier voor meer informatie.

Contact