Nieuwe collega

Sinds het nieuwe jaar wordt het VanWestreenen-team in Barneveld versterkt door collega Nick Stap, hij stelt zich aan u voor:

Mijn naam is Nick Stap (29 jaar) en sinds 1 januari 2021 ben ik werkzaam bij VanWestreenen Adviseurs in Barneveld, als adviseur milieu en ruimtelijke ontwikkeling. Na mijn studie milieu-maatschappijwetenschappen aan de Radboud Universiteit in Nijmegen heb ik 6,5 jaar gewerkt bij Exsin.

In die tijd heb ik voor verschillende omgevingsdiensten gewerkt, maar het grootste gedeelte van die tijd heb ik bij de Omgevingsdienst Brabant Noord (ODBN) gewerkt. Ik ben begonnen als vergunningverlener Wet Natuurbescherming, later heb ik ongeveer 2,5 jaar gewerkt als toezichthouder milieu en Wet Natuurbescherming. De laatste 8 maanden heb ik weer als vergunningverlener gewerkt, met steeds als taakaccent de agrarische bedrijven.

Na al die jaren ‘aan de andere kant van de tafel’, werd het tijd om de opgedane kennis eens in te zetten ten behoeve van de agrarische sector in plaats van ten behoeve van de natuur of milieu. Zodoende heb ik de overstap gemaakt naar VanWestreenen. Ik wil graag onze klanten helpen om, in het oerwoud aan wet- en regelgeving, de juiste weg te bewandelen. Waarbij ik mijn kennis van processen en de inhoud kan gebruiken om de klanten zo goed mogelijk te bedienen.

Contact

Meer nieuws