Tegemoetkoming PAS-melders

Aan het einde van vorig jaar en het begin van dit jaar zijn wij als VanWestreenen adviseurs druk geweest met de aanmeldingen van PAS-melders die gelegaliseerd willen worden.

Het Rijk kondigde al eerder aan dat zij de PAS-melders tegemoet willen komen in de kosten die zij moeten maken voor de legalisatie van die PAS-melding. Hoewel de investering per te legaliseren melding verschilt in de hoeveelheid energie die erin moet worden gestoken heeft Het Rijk besloten eenmalige een standaard bedrag van € 1.600,- beschikbaar te stellen per PAS-melder.

Bent u zo’n PAS-melder, dan kunt u zich via deze link aanmelden voor de tegemoetkoming. U dient zich zelf aan te melden. Aangezien u dient in te loggen met E-herkenning (of DigiD) kunnen wij dat niet voor u doen. Houdt daarbij het nummer (kenmerk) van de oorspronkelijke AERIUS melding bij de hand, dit is in de meeste gevallen een paars PDF document (zie onderstaande afbeelding). Daarnaast dient u het formuliernummer in te vullen dat u vindt op de aanmeldingsbevestiging van pasbij12. Als u er toch niet uitkomt dan kunt u altijd even contact opnemen met een van onze adviseurs.

Contact

Meer nieuws