Uitnodiging: Zorgboer, iets voor mij?

Veel agrarisch ondernemers denken na over nieuwe ontwikkelrichtingen voor hun bedrijf. Misschien komt de gedachte aan het starten van een zorgtak wel eens voorbij. Voor iedereen die nieuwsgierig is naar wat dit kan inhouden voor jouw bedrijf is er een informatie- en inspiratiemiddag op maandag 7 november in Lunteren. Meld je aan!

Tijdens het programma komen verschillende thema’s aanbod. Welke vormen van zorg op het erf zijn er bijvoorbeeld en aan welke praktische voorwaarden moet u voldoen? Twee zorgboeren delen hun ervaringen over hun bedrijf. Experts van onder andere Federatie Landbouw en Zorg, VanWestreenen Adviseurs en Rabobank nemen u mee in de praktische, juridische en financiële overwegingen bij het starten van een zorgtak.

Annet Lekkerkerker is zorgaanbieder op een melkveebedrijf. Zij neemt ons mee in haar ondernemersverhaal: hoe ziet haar bedrijf eruit en hoe is zij zorgaanbieder geworden?

Wim van de Fliert heeft een pluimveebedrijf én op zijn bedrijf wordt zorg aangeboden. Hij gaat ons vertellen hoe hij zijn bedrijf heeft ingericht en de voor- en nadelen die hij ervaart.

Adri-Piet Stam is werkzaam bij van Westreenen. Hij komt vertellen over het planologisch kader, waar moet je allemaal aan denken als je zorg wil gaan aanbieden?

Maarten Fischer werkt bij Federatie Landbouw & Zorg. Hij vertelt over het werk van Federatie Landbouw & Zorg en wat zij voor jou kunnen betekenen, mocht je zorgaanbieder willen worden.

Als laatste onderdeel, maar zeker niet het minste onderdeel is er een paneldiscussie. Deelnemers in het panel zijn experts van de Rabobank en alle sprekers. Het panel gaat met elkaar in gesprek over verschillende thema’s. Ook is er mogelijkheid om je vragen te stellen aan de panelleden.

Praktische informatie
Voor wie? Iedere agrariër die nieuwsgierig is naar een zorgtak op zijn/haar bedrijf
Wanneer? Maandag 7 november van 12:30 – 15:30
Waar? VanWestreenen Adviseurs, Scherpenzeelseweg 11, Lunteren

Aanmelden kan via deze link

De bijeenkomst wordt georganiseerd door Eleven Floawers Foundation, VanWestreenen Adviseurs en het Agroloket Regio Foodvalley.

Contact

Meer nieuws