VanWestreenen versterkt activiteiten in Zuid-Nederland!

Per maandag 6 januari 2020 bedient de ervaren adviseur in bedrijfsontwikkeling Hans Gerrits, voor VanWestreenen de agrarische ondernemers in Zuid-Nederland met een team specialisten vanuit Boven-Leeuwen. Samen met Barneveld en Lichtenvoorde beschikt VanWestreenen nu over drie vestigingen in Midden, Noord-Oost en Zuid-Nederland.

Hans Gerrits is een bekende naam in agrarisch Nederland. Als agrarisch ondernemer in de varkenshouderij weet hij wat er speelt en welke impact dit heeft op de sector. Hans is 50 jaar, afgestudeerd in agrarisch recht en werkt al tientallen jaren als gedreven en betrokken bedrijfsadviseur, met een focus en visie op bedrijfsontwikkeling. De laatste jaren werkte hij vanuit zijn eigen adviesbedrijf Gerrits Advies in Zuid-Nederland en in het buitenland.

Hans Gerrits:

“Agrarisch ondernemers ontzorgen voor en tijdens de hectische periode in een bouwplan- en vergunningentraject is waar ik voor sta. De toekomstvisie, het vertrouwen in de landbouw en de passie van de mensen bij adviesbedrijf VanWestreenen passen perfect bij mij.”

Binnen de sterk ontwikkelende VanWestreenen organisatie, zal Hans Gerrits zich bezig gaan houden met ontwerp- en bouwtrajecten in met name het zuiden van het land en bij internationale projecten. Vanuit zijn jarenlange ervaring en brede kijk op ondernemen ondersteunt hij agrariërs bij het waarmaken van hun ambities.

Contact

Meer nieuws