Wij hebben een nieuwe collega

Sinds een paar weken versterkt Clint Veelers het team van VanWestreenen in Barneveld, hieronder stelt hij zich aan u voor;

Mijn naam is Clint Veelers (27 jaar) en sinds 2 november 2020 ben ik werkzaam bij VanWestreenen Adviseurs in Barneveld als adviseur milieu en ruimtelijke ordening.

Ik ben opgegroeid op het melkgeitenbedrijf van mijn ouders in Hengevelde waar ik deels werkzaam ben. Na mijn opleiding veehouderij aan het MBO heb ik de HBO opleiding Agrarisch ondernemerschap/Dier-veehouderij aan van Hall Larenstein in Leeuwarden afgerond.

Steeds meer ondernemers zien er van af om de vergunning zelf aan te vragen. Door de alsmaar veranderende wet- en regelgeving raak je snel de draad kwijt. Met mijn agrarische achtergrond hoop ik ondernemers te kunnen helpen om een zo toekomstbestendig mogelijk bedrijf neer te zetten die voldoet aan de wensen van de klant.

Ik heb erg veel zin in om samen met collega’s klanten te helpen in het ondersteunen van projecten die voor klanten zicht op de toekomst geven.

Contact

Meer nieuws