Eerste stap in legalisatie PAS-meldingen

Zoals minister Schouten heeft aangekondigd, is het ministerie gestart met het traject om gedane PAS-meldingen te legaliseren. Inmiddels heeft RVO een mail verstuurd naar ondernemers waarvoor in het verleden (1 juni 2015 – 29 mei 2019) een dergelijke melding is gedaan.

Via de website van RVO kunt u vóór 1 oktober aangeven of het gemelde nog steeds actueel is en dus gelegaliseerd moeten worden. Op een later moment wordt vervolgens gevraagd om aanvullende informatie. Eerder was de datum 14 augustus aangegeven, maar er is voor gekozen om de periode waarin PAS-melders zich kunnen melden te verlengen in verband met de vakantieperiode, tot 01-10-2020

Inmiddels vernemen we van diverse klanten dat zij niet direct op de hoogte zijn gesteld door RVO en de mail dan ook niet hebben ontvangen. Het kan ook zijn dat VanWestreenen destijds voor u de melding heeft verzorgd. Helaas heeft RVO slechts één algemene mail verstuurd waardoor het voor ons niet altijd te herleiden valt welke bedrijven het betreft.

In beide gevallen vragen we u tijdig contact met op ons te nemen. Samen bekijken we of het raadzaam is het formulier van RVO in te vullen en de legalisatie van de PAS-melding in gang te zetten.

Onze vestigingen zijn te bereiken via onderstaande contact gegevens:

Contact

Meer nieuws