Even voorstellen: Cynthia Schipper-Bouw

Mijn naam is Cynthia Schipper, ik ben 23 jaar en ik kom uit Zeewolde. Momenteel volg ik de studie dier-veehouderij en ondernemerschap op Aeres Hogeschool Dronten. Ik heb mijn derde jaar afgerond en ga bij VanWestreenen mijn vierde jaar in de vorm van duaal afstuderen doen. Duaal afstuderen houdt in dat ik fulltime werk op kantoor als junior adviseur ruimtelijke ordening maar dat zit nog gekoppeld aan school.

In deze tijd schrijf ik ook mijn scriptie en heb ik nog een aantal studiedagen vanuit het bedrijf.
Mijn vooropleiding is MBO niveau 4. Dit heb ik gedaan op Aeres MBO Barneveld in de richting van melkveehouderij. Tijdens deze studie en mijn huidige studie heb ik bij melkveehouders gewerkt, en ook heb ik veel stage gelopen bij melkveehouders. Ook heb ik de kans gehad om de periferie in te gaan voor stages, waar ik mijn interesse in wet- en regelgeving heb ontdekt. Aan het begin van mijn derde jaar heb ik kennis gemaakt met VanWestreenen omdat ik de kant van ruimtelijke ordening op wilde gaan in mijn afstudeer jaar.

Inmiddels zijn we alweer een jaar verder en mag ik met veel enthousiasme beginnen aan mijn duale afstudeertraject bij VanWestreenen als junior adviseur ruimtelijke ontwikkeling.
Ik vind het interessant om te kijken wat er wel mogelijk is binnen de kaders van de wet en hoop dat ik met mijn achtergrond in de veehouderij en de kennis die ik hier op kan doen, mee kan denken over (praktische) oplossingen voor agrarische ondernemers.

Contact

Meer nieuws