Even voorstellen: Stagiar Debbie Dwars

Debbie Dwars is 22 jaar oud en komt uit Eibergen. Momenteel zit ze in het afstudeerjaar van de studie Agrarisch Ondernemerschap Dier- en Veehouderij aan de Aeres hogeschool in Dronten. Bij VanWestreenen komt ze haar afstudeerstage lopen en hoopt ze haar scriptie af te ronden.

Haar ouders runnen een melkveebedrijf met 90 melkkoeien welke ze in de toekomst hoopt over te nemen. Debbie is opgegroeid tussen de koeien waardoor ook haar passie voor de agrarische sector is ontstaan. Hierdoor is ze in 2019 gestart aan de mbo-opleiding veehouderij in Doetinchem, waarbij ze veel verschillende bedrijven in de sector heeft gezien en daarbij ook praktijkervaring heeft opgedaan, waarna ze doorgestroomd is naar het hbo.


Debbie heeft veel interesse in de agrarische sector en blijft dan ook graag op de hoogte van actuele berichtgeving. Met een veranderende wetgeving wil ze graag weten wat de huidige mogelijkheden binnen de wet zijn. Het lijkt haar leuk om mensen hierin te kunnen helpen met toekomstplannen. Daarnaast gaat ze haar afstudeeronderzoek bij VanWestreenen richten op de nieuwe omgevingswet.

Contact

Meer nieuws