VanWestreenen adviseurs aanwezig op Rundvee & Mechanisatie Vakdagen Hardenberg 2021

De Rundvee & Mechanisatie Vakdagen (RMV) in Hardenberg vinden plaats op 26, 27 en 28 oktober 2021. RMV Hardenberg is hét regionale netwerkevent voor jou als brancheprofessional uit de rund- en melkveehouderij. Met ruim 400 exposanten is RMV Hardenberg de beurs waar je in korte tijd, gemakkelijk en dichtbij, iedereen uit de branche ontmoet.

Naast de exposanten vind je een programma met inspiratie en kennis met de focus op de behoeftes binnen jouw bedrijf met o.a. onderwerpen als gras-en ruwvoer, diergezondheid en kennis gericht op de kalverhouderij. Wij zijn blij dat we u weer op een beurs mogen ontmoeten en nodigen u hierbij uit voor een bezoek aan onze stand (nummer 568). Laat u bijpraten over de laatste ontwikkelingen op het gebied van intern- en extern salderen en verdere vragen over uw bedrijfsontwikkeling.


Via onderstaande link kunt u een gratis entree kaart downloaden.
Let op: Bij binnenkomst wordt er een corona-controle uitgevoerd. Om toegang te krijgen tot de beurs, vragen we u om het volgende mee te nemen: Vaccinatiebewijs, herstelbewijs of testbewijs. Lees voor meer informatie de FAQ hier.

Aanmelden

Contact

Meer nieuws