Melkrundveehouderij

Er gelden voor de melkveehouderij veel regels op het gebied van ruimtelijke ordening, bouw, ammoniak, geur, stikstof, geluid en fijnstof. Veel bedrijven hebben te maken met vergunningen die op basis van deze regels noodzakelijk zijn. Toch komen we regelmatig situaties tegen waarbij we constateren dat het vergunningenpakket gedateerd of niet compleet is. Het hebben van een goed vergunningenpakket is niet alleen een wettelijke verplichting, maar ook van belang voor de waarde en de toekomstbestendigheid van uw melkveehouderij. Wat u moet doen? Dat leest u hier.

Wat moet u weten?

Vraag onze folder 'Regels en vergunningen voor de melkveehouderij' aan waarin alle regels omtrent de melkveehouderij worden behandelend.

Wat moet u doen?

Zorg dat u uw vergunning bij zowel de gemeente als bij de provincie op orde heeft. Bent u er niet zeker van of dat het geval is, laat dan een check uitvoeren. Op die manier weet u hoe uw bedrijf ervoor staat en of u actie moet ondernemen.

Wij van VanWestreenen staan klaar om u hierbij te ondersteunen! Bel ons op 0342 47 42 55 of mail naar info@vanwestreenen.nl.

Referenties melkrundveehouderij