Werken bij VanWestreenen Adviseurs?

Wij bieden, vanwege toenemende werkzaamheden voor onze klanten, mooie banen binnen een groeiend en enthousiast team van adviseurs en specialisten met een mentaliteit van aanpakken. Je krijgt veel ruimte om zelfstandig projecten op te pakken.

Teamfoto_Vacature_Corr1

Wij bieden goede arbeidsvoorwaarden en ontwikkelingsmogelijkheden. We vinden het belangrijk dat je een goede balans vindt tussen werk en privé; ook parttime werken behoort tot de mogelijkheden. In overleg kan, afhankelijk van je ambities, de functie op maat worden gemaakt.

Interesse? Aarzel dan niet en neem contact op! Je kunt mailen naar info@vanwestreenen.nl of contact opnemen met Esther van Voorthuizen op 0342-474255.

Vacatures

Stage lopen bij VanWestreenen?

Ben jij student en op zoek naar een uitdagende afstudeeropdracht?

We zijn erg benieuwd waarom jij je afstudeeropdracht bij VanWestreenen zou willen uitvoeren. Natuurlijk willen we ook graag weten wat jouw sterke punten zijn en in welke vorm die bijdragen aan onze organisatie.

Kortom stel jezelf even voor.

Stuur je motivatie en CV even naar info@vanwestreenen.nl

Open sollicitatie

Wij zijn altijd in beweging, en alle veranderingen binnen onze vakgebieden vragen voortdurend om een aanvulling van ons team. Heb jij interesse om ons leuke team te versterken, maar staat er geen passende uitdaging of vacatures op onze site? Geen enkel probleem, want we kijken uit naar jouw reactie. Dus kun jij iets toevoegen aan onze organisatie stel je dan gerust even voor.

Stuur jouw motivatie en CV naar westreenen@vanwestreenen.nl.

Wij komen graag met je in contact. Of bel: 0342-474255.