Even voorstellen, onze nieuwe stagiaire

Merle Schuttenbeld is in februari 2021 begonnen met haar stage bij VanWestreenen locatie Lichtenvoorde. Merle zit momenteel in het derde jaar van de opleiding Bouwkunde aan Hogeschool Windesheim in Zwolle.

Merle stelt zich voor:

“Mijn naam is Merle Schuttenbeld (20 jaar) en sinds februari 2021 loop ik stage bij VanWestreenen Adviseurs Ruimtelijke Ontwikkeling in Lichtenvoorde. Momenteel zit ik in het derde jaar van de opleiding Bouwkunde aan Hogeschool Windesheim in Zwolle.

In 2015 is het melkveebedrijf van mijn ouders verplaatst van Twente naar Drenthe, waar we een nieuw bedrijf gebouwd hebben. Geïnteresseerd volgde ik toen het hele proces: van de eerste ideeën en tekeningen tot aan de laatste details bij de oplevering. Toen ik een paar jaar later een studiekeuze moest maken was het voor mij al vrij snel duidelijk, ik wilde de bouw combineren met de agrarische sector. Zodoende kwam ik ook bij VanWestreenen terecht, een prachtig stagebedrijf om mijn agrarische achtergrond te combineren met mijn bouwkundige opleiding.

Aankomend halfjaar ben ik te vinden bij VanWestreenen, ik kijk er ontzettend naar uit!”

Contact

Meer nieuws