Van vergunning tot tekening; ook voor uw woning heeft VanWestreenen expertise in huis

Uw woning, er is bijna niets persoonlijker. Een gebouw waarin we ons prettig en thuis willen voelen. Een gebouw dat ons niet alleen beschermt tegen regen, wind en kou maar waar we ook trots op zijn en waar we graag weer terugkomen.

Bij VanWestreenen hebben we intussen jarenlang ervaring in het ontwerpen van woningen. In elk woningontwerp vertalen wij uw wensen. Gecombineerd met onze creativiteit en ervaring maken we er samen het mooiste van. We vinden het immers belangrijk dat het úw woning wordt.

Of het nu uitbundig gedetailleerd is van minimalistisch modern, groot of klein, duur of zo goedkoop mogelijk, onze creativiteit is niet in een hokje te plaatsen. We nemen u mee in het proces en houden de lijntjes kort. Vanaf de ontwerpfase tot vergunningverlening en zo nodig totdat de woning is opgeleverd. Ook geschikt voor het verzorgen van bestek en aanbesteding.

Laat u inspireren door onze gerealiseerde projecten of neem  contact  op voor een vrijblijvend gesprek om uw woonwensen te bespreken.

Contact

Meer nieuws