Varkensbedrijf Kreuger wint Duurzaamheidsprijs Woerden 2019

Varkensbedrijf Kreuger won afgelopen week de publieksprijs tijdens de verkiezing van de duurzaamste onderneming van Woerden 2019. De prijs is volgens de jury speciaal bedoeld voor ondernemers die zich inspannen voor een beter leefklimaat en actief aan de slag gaan met het verduurzamen van de bedrijfsvoering.

 

De familie Kreuger is dan ook bijzonder blij en trots dat zij de winnaar zijn van deze Duurzaamheidsprijs van 2019. Op meerdere fronten is het bedrijf volgens de jury als duurzaam aan te merken:

• Reststromen vanuit de humane voedsel productie wordt gebruikt als voeding voor de varkens waardoor een kringloop ontstaat.
• Reductie van emissie reductie door toepassing van innovatieve stalsystemen
• Balans tussen een (financieel) gezonde bedrijfsvoering en het welzijn van de varkens en haar omgeving.

Deze publieksprijs is een mooie opsteker voor de ondernemer, maar ook voor de sector in zijn geheel. De varkenshouderij in Nederland is duurzamer dan menigeen denkt. Daarnaast is het vermeldenswaardig dat de publieksprijs is toegekend. Blijkbaar is het publiek (de burger) ook de mening toegedaan dat deze prachtige veehouderij langs de A12 in Woerden is aan te merken als duurzame onderneming.

Als VanWestreenen zijn wij trots dat wij al jaren advieswerk mogen uitvoeren. Wij willen de familie Kreuger van harte feliciteren en wensen hen veel succes met hun onderneming.

Contact

Meer nieuws